Penny Lane & The Soulmates

Penny Lane & The Soulmates

Dystopiskt budskap

"Down the line" och "Kindle a light"


Jenny, Freppe, Matta, Jonas och Dolle är ett garvade kompisgänget som spelat ihop i många år och har sina rötter i Klippans musikvärld. I låten ”Down the line” sjunger Jenny om miljöansvar och om hur miljön påverkar både kropp och själ. Ett miljöarv som sänds vidare till de kommande generationerna. Ett ämne som är tungt men angeläget tycker bandmedlemmarna.


Jenny Palm – sång. Fredrik Pettersson-Löfstedt – gitarr och kör. Matta Persson – gitarr och kör. Jonas Rodin – bas. Daniel Persson – trummor. Tidigare i år har bandet gett ut låtar som The Gulf, Horn Of Plenty och Jive Of Destruction.

Hej Penny Lane & The Soulmates

Varför har ni beslutat er att delta i Expose It?


– Vi i Penny Lane & The Soulmates vill inte missa chansen att vara med i Expose It för även om klimatfrågan handlar om framtiden, ”sen” och nästa generation, så är det ändå NU vi alla har möjlighet att lära oss mer och agera för planetens hälsa.


Vi i bandet vill bidra med vårt. Hämta mer kunskap, sprida våra tankar kring klimat och ångest samt tillsammans med kommande generationer klura på lösningar för hur planeten ska kunna bli hållbar i längden. Och tänk, att få lov att presentera detta i en kreativ produkt.
Vilken lyx!


En sekundär anledning att vara med är såklart att återigen visa att Klippan alltid ska finnas på Sverigekartan för prima kulturkvalitét.