The Epic Snail Trail Project

The Epic Snail Trail Project


Stark rockig låt 

"Does it matter?"


Här har vi rockbandet som lirar ihop bara för att det är så himla roligt. Trots deras härliga attityd är budskapen de sänder angelägna och nutidsbaserade. De menar att vi ofta själva lägger hinder i vägen för att reagera och agera. När bekvämligheten råder, drar vi in huvudet i skalet, trampar runt och håller oss till det vardagliga och välkända. I låten ”Does it matter?” utmanar de till att ta ställning. Hur mycket ska det egentligen behöva hända innan alla reagerar?


Magnus Ihrevind – gitarr och kör, Matta Persson – gitarr och kör, Jimmy Witlock – bas, Jonas Thörnqvist – sång, Tobias Nilsson – trummor.

Hallååå......
The Epic Snail Trail Project


Varför har ni engagerat er i Leaderprojektet EXPOSE IT?


– Samtalet om miljön är jätte viktigt. Alla människor har två val. Antingen gör man något eller så lägger man sig platt och gör inget alls! Arvet vi ger till uppväxande och framtida generationer måste utgå ifrån att vi faktiskt gjort något istället för att bara luta sig bakåt och förlita sig på makthavarnas agerande. Vi har ju trots allt själv makten att bestämma över våra egna handlingar. Vi vill ju alltid förmedla något med vår musik och kan man dessutom skapa förändring så går vi ”all in”.


Vi skulle vilja skapa ett nätverk med musiker som kämpar för att öka medvetenheten om klimatet och öka framtidstron. Tillsammans har vi ett ansvar att ta hand om vår jord och dess resurser. NU KÖR VI!!!

© Copyright. All Rights Reserved.

Leaderprojekt

EXPOSE IT


EXPOSE IT är ett leaderprojekt och drivs genom den ideellaföreningen Teater Amabile.

Samarbetspartners är Klippans kommun och Studiefrämjandet.