PÅ GÅNG

PÅ GÅNG


Nu är vi på gång!


Alla banden arbetar nu med sina låtar och inspelningarna börjar gå mot sitt slut. 


Nu i januari kommer arbetet med videotillverkningen att startas

Kommande

AKTIVITETER

Våra band

TYCKER TILL

Hallå Project PoP,  varför har ni hakat på Expose It?
– Vi deltar i Expose It, för vi vill och kan uppmärksamma vår Moder Jords klimat och existens. Kort och gott. Detta gör vi genom att bland annat dela med oss av vår musik. Vi ser framemot ett gott samarbete för en god sak.

Hallå Blackbirds!

Vad har ni för förväntningar på Expose It?
- Vi tycker det verkar spännande att få lära sig att skriva egna låtar och att få spela in både skiva och video i studio med proffs. Vi vill lära oss mer och undrar hur det ser ut på t.ex ett reningsverk och hur återvinning egentligen fungerar. Det ska bli intressant att lära sig mer om miljön och faktiskt få veta hur man gör för att spara på den. Kanske vi kan komma på nya förslag på hur vi alla kan bli bättre på klimatsmarta lösningar.

Välkommen Penny Lane & The Soulmates

Varför har ni beslutat er att delta i Expose It?

– Vi i Penny Lane and the Soulmates vill inte missa chansen att vara med i Expose It för även om klimatfrågan handlar om framtiden, ”sen” och nästa generation, så är det ändå NU vi alla har möjlighet att lära oss mer och agera för planetens hälsa.


Vi gamla rävar i bandet vill bidra med vårt. Hämta mer kunskap, sprida våra tankar kring klimat och ångest samt tillsammans med kommande generationer klura på lösningar för hur planeten ska kunna bli hållbar i längden. Och tänk, att få lov att presentera detta i en kreativ produkt. Vilken lyx!


En sekundär anledning att vara med är såklart att återigen visa att Klippan alltid ska finnas på Sverigekartan för prima kulturkvalitét.

Leaderprojekt

EXPOSE IT


EXPOSE IT är ett leaderprojekt och drivs genom den ideellaföreningen Teater Amabile.

Samarbetspartners är Klippans kommun och Studiefrämjandet.

© Copyright. All Rights Reserved.