PÅ GÅNG

PÅ GÅNG
Nu är vi på gång!


De flesta låtarna är nu klara och inspelade. Vi har börjat med videotillverkningen och snart kan vi äntligen börja lansera våra låtar.
Håll utkik i april och maj!


Kommande

AKTIVITETER

Vårens arbete

Våra 10 band arbetar hårt med videotillverkningen nu.  Låtarna med tillhörande videor kommer läggas upp på sociala medier efterhand som de blir färdiga. Under våren kommer vi även hitta plats för våra band på lite olika scener runt om i Skåne. Våra band

TYCKER TILL

Hallååå......The Epic Snail Trail Project.

Varför har ni engagerat er i Leaderprojektet EXPOSE IT?
– Samtalet om miljön är jätte viktigt. Alla människor har två val. Antingen gör man något eller så lägger man sig platt och gör inget alls! Arvet vi ger till uppväxande och framtida generationer måste utgå ifrån att vi faktiskt gjort något istället för att bara luta sig bakåt och förlita sig på makthavarnas agerande. Vi har ju trots allt själv makten att bestämma över våra egna handlingar. Vi vill ju alltid förmedla något med vår musik och kan man dessutom skapa förändring så går vi ”all in”.

Vi skulle vilja skapa ett nätverk med musiker som kämpar för att öka medvetenheten om klimatet och öka framtidstron. Tillsammans har vi ett ansvar att ta hand om vår jord och dess resurser. NU KÖR VI!!!

Välkommen Penny Lane & The Soulmates

Varför har ni beslutat er att delta i Expose It?

– Vi i Penny Lane and the Soulmates vill inte missa chansen att vara med i Expose It för även om klimatfrågan handlar om framtiden, ”sen” och nästa generation, så är det ändå NU vi alla har möjlighet att lära oss mer och agera för planetens hälsa.


Vi gamla rävar i bandet vill bidra med vårt. Hämta mer kunskap, sprida våra tankar kring klimat och ångest samt tillsammans med kommande generationer klura på lösningar för hur planeten ska kunna bli hållbar i längden. Och tänk, att få lov att presentera detta i en kreativ produkt. Vilken lyx!


En sekundär anledning att vara med är såklart att återigen visa att Klippan alltid ska finnas på Sverigekartan för prima kulturkvalitét.

Leaderprojekt

EXPOSE IT


EXPOSE IT är ett leaderprojekt och drivs genom den ideellaföreningen Teater Amabile.

Samarbetspartners är Klippans kommun och Studiefrämjandet.

© Copyright. All Rights Reserved.