PRODUCENTER

Musikproducent
David Fremberg


David arbetar till vardags som sångare, musiker, låtskrivare och producent. Han inledde sin karriär som musiker i ett antal olika rockband, men har  också utbildat sig på musikhögskolan I Malmö.


David kan spela de flesta instrument och det har han stor glädje av i sitt arbete idag. Hans styrka är mångsidigheten och fingertoppskänslan i skapandet av musiken. Som coach är han outstanding med sitt fina sätt, sitt tålamod och pedagogiska förmåga. Arbetet för honom i Expose It har varit att stödja banden på olika nivåer med brainstorming, skriva text, musikkomposition, inspelning och mastering.


Vi är otroligt stolta och glada över att ha fått låna David till Expose It! Grym låtskrivare, fantastisk människa, bara kärlek <3

Filmproducent
Patrik Karlson


Patrik är född och uppvuxen i Klippan. Hans skådespelarbana startade 1991 med rollen som ”Mickey” i ”Blodsbröder”, och sen dess har han varit med i mer än 90 olika film- och TV produktioner. På senare år har han även arbetat som filmproducent. I Expose It har han tagit rollen som regissör, fotograf och klippare.


En kille från Klippan, med en enorm bredd i sin kunskapsbank, blev verkligen ett lyckokast för Expose It. Uppdraget för honom i detta projekt var att göra tio musikvideos. Utmaningen var att inte upprepa sig i varken handling eller miljö. Att göra manus till alla låtarna var en lång process som stöttes och blöttes tillsammans med banden. I Klippans kommun var det sen enkelt att hitta spännande och varierande inspelningsmiljöer. 


Patrik har verkligen använt sin yrkesskicklighet under hela projektet. Han har tänkt, fixat, guidat och tänjt på "det går inte" ett otal antal gånger. Med sitt smittande, lekfulla samt uppmuntrande sätt har han tagit banden och statisterna till målet.


Vi har nu glädjen att presentera tio helt unika videos med starka visuella budskap om vår miljö. 

Tack Patrik  - du är bäst!


Läs mer om David och hans arbete på Hydra i Malmö.

Läs mer om Patrik och hans arbete på Supersuperstitious


© Copyright. All Rights Reserved.

Leaderprojekt

EXPOSE IT


EXPOSE IT är ett leaderprojekt och drivs genom den ideellaföreningen Teater Amabile.

Samarbetspartners är Klippans kommun och Studiefrämjandet.