PRODUCENTER

Musikproducent
David Fremberg


David arbetar till vardags som sångare, musiker, låtskrivare och producent. Han inledde sin karriär som musiker i ett
antal olika rockband, men har också utbildat sig på musikhögskolan i Malmö. David har numera sin inspelningsstudio på Hydra i Malmö.


David kan spela de flesta instrument och det har han stor glädje av i sitt arbete idag. Hans styrka är mångsidigheten
och fingertoppskänslan i skapandet av musiken. 


Som coach är han outstanding med sitt fina sätt, sitt tålamod och pedagogiska förmåga. Arbetet för honom i Expose It har varit att stödja banden på olika nivåer med brainstorming, skriva text, musikkomposition, inspelning och mastering.


Vi är otroligt stolta och glada över att ha fått låna David till Expose It! Grym låtskrivare, fantastisk människa, bara kärlek <3

Läs mer om David och hans arbete på Hydra i Malmö.

”Expose It gör något positivt av det negativa och skänker hopp om framtiden. Det är fantastiskt att se ett sådant engagemang och glädje för något av det viktigaste vi har, vår jord.”

/David Fremberg  - Musikproducent

Filmproducent
Patrik Karlson


Patrik är född och uppvuxen i Klippan. Hans skådespelarbana startade i Teater Amabile 1991 med rollen som ”Mickey” i ”Blodsbröder”. Sen dess har han varit med i mer än 90 olika film- och TVproduktioner. På senare år har han även arbetat som filmproducent. I Expose It har han tagit rollen som regissör, fotograf och klippare.


En kille från Klippan, med en enorm bredd i sin kunskapsbank, blev verkligen ett lyckokast för Expose It. Uppdraget för honom i detta projekt var att göra tio musikvideos. 


Utmaningen var att inte upprepa sig i varken handling eller miljö. Att göra manus till alla låtarna tillsammans med bandenvar en lång process.
I Klippans kommun var det sen enkelt att hitta spännande och varierande inspelningsmiljöer. 


Patrik har verkligen använt sin yrkesskicklighet i detta projekt. Med sitt smittande, lekfulla samt uppmuntrande sätt har han tagit banden och statisterna till målet att presentera tio helt unika videos med starka visuella budskap om vår miljö. 


Vi har nu glädjen att presentera tio helt unika videos med starka visuella budskap om vår miljö. 


Tack Patrik  för allt engagemang du lagt ner i Expose It - du är bäst!


Läs mer om Patrik och hans arbete på Supersuperstitious


”Att vara med och skapa viktiga budskap till andra blev samtidigt också att skapa viktiga budskap till mig själv.”

/Patrik Karlson - Filmproducent